Meer dan 40 jaar heeft fysiotherapeut Gerrit te Kolste zich ingezet voor de praktijk, het vak en zijn collega’s. Nadat hij in de afgelopen maanden al een aardige stap terug had gedaan is dan nu het officiële moment daar. Vanaf 1 januari zal hij met zijn vaste

werkzaamheden als fysio- en manueel therapeut binnen Fysiotherapie Beatrixpark stoppen. Na vele jaren zich meer dan 40 uur per week ingezet te hebben, heeft hij nu écht tijd voor zijn gezin, het maken van reizen en zijn grootste hobby ‘FC Winterswijk’.

Ondanks het neerleggen van zijn werkzaamheden als fysiotherapeut blijft hij voorlopig nog wel mede-eigenaar en is hij de vaste waarnemer van Fysiotherapie Beatrixpark. Dus bezoekers zullen hem vast nog wel een keer tegenkomen in de behandelkamer of oefenzaal. Daarnaast zal hij nog meermaals, ook als fysiotherapeut, aanwezig zijn bij FC Winterswijk.

Vanuit zijn waarden die gekenmerkt worden door betrokkenheid, vriendelijkheid en eerlijkheid heeft Gerrit een belangrijke bijdrage gehad aan de vorming van de huidige praktijk. Deze waarden, samen met zijn ervaring en deskundigheid heeft Gerrit altijd willen overbrengen. Daarmee is het eerste deel van zijn missie geslaagd. Het goed kunnen overdragen van zijn patiënten. Want de afgelopen maanden is volop gewerkt aan de overdracht van zijn patiënten binnen de praktijk. Met twee nieuwe gezichten, voor de vaste klanten inmiddels al weer bekende gezichten, kan Gerrit met een gerust hart een stapje terug doen. Lynn Stapelbroek heeft het team versterkt als fysiotherapeut en Gerjan van Eerden als fysiotherapeut en manueel therapeut. Gerjan zal in de toekomst ook de positie van Gerrit in de maatschap overnemen.