Fysiotherapie Beatrixpark staat altijd open voor ontwikkelingen en aanbevelingen die ten goede komen voor de dienstverlening binnen onze praktijk. Daarnaast willen wij graag dat de zorg of hulp die onze collega’s verlenen op een professionele en verantwoorde wijze plaatsvindt.

Desondanks kan het voorkomen dat U niet tevreden bent over een behandeling of een suggesties heeft hoe het beter kan. Wij willen dit graag met U bespreken.  Lukt dit niet met uw behandelend therapeut of dient u uw klacht liever schriftelijk in? Dan verzoeken wij U een bericht te sturen per mail of post.

Wij verzoeken u hierbij te vermelden dat het gaat om vertrouwelijke informatie en de email te richten aan de directie. De benodigde email-adressen kunt U opvragen bij de receptie. Een leidinggevende zal dan contact met u opnemen om te bespreken hoe er tot een goede oplossing kan worden gekomen.

Wanneer het niet lukt om Uw klacht naar tevredenheid op te lossen, verwijzen wij U naar de klachtencommissie van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Secretaris Klachtencommissie KNGF
Postbus 248
3800 AE Amersfoort

tel: 033-4672900o

Afspraak maken

Een afspraak maken doe je gemakkelijk online, maar bellen kan natuurlijk ook!