“Nog diezelfde dag kon ik terecht bij Fysiotherapie Beatrixpark”

Gelijk op de juiste plaats, dat horen wij vaak. De antwoorden op jouw vragen: wat is er aan de hand? Waarom heb ik pijn? Wat is de oplossing voor mijn pijn? Als je weet wat er aan de hand is, is de oplossing meestal snel gevonden.

Binnen onze praktijk hebben wij een visie. En daarom willen wij  graag iedereen met klachten binnen 24 uur in kunnen plannen.  Want naast onze oplossingsgerichte aanpak,

Knie revalidatie voorste kruisband Fysiotherapie Beatrixpark

kwalitatieve zorg, vriendelijke service en dus geen wachttijden vinden wij vooral één ding belangrijk; het snel kunnen handelen zodat onze klanten zo min mogelijk of liefst

geen last hebben van pijn of beperkingen in het dagelijks leven. Dat betekent ook dat we proberen ruimte te houden in onze agenda’s: voor als we opeens nodig zijn, wanneer iemand met acute klachten ons appt voor een afspraak.. Maar ook voor onze klachten die onder behandeling zijn, maar met hun oefeningen en/of adviezen aan de thuis aan de slag zijn gegaan kunnen ook zij direct weer een afspraak maken als dat nodig is.

…..van begeleidend bewegen naar zelfstandig bewegen, waarbij de fysiotherapeut je uitlegt wat je wel en wat je absoluut niet moet doen. Dit zijn letterlijk en figuurlijk de belangrijkste stappen in je herstel.”

Wij luisteren, vragen gericht, behandelen, adviseren en helpen de juiste weg te vinden.  Niet meer en niet minder. Vaak werken we samen binnen de praktijk aan dezelfde klanten en binnen het team bespreken we veel zodat we de beste zorg kunnen bieden, al dan niet door verwijzing naar elkaar of naar andere disciplines, zoals de huisarts. Deze efficiënte samenwerking bereiken wij in een goede ontspannen sfeer met volop ruimte voor nieuwe ontwikkelingen.

Iedereen is welkom! Wij zijn op de meeste dagen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds geopend. Wil je graag snel een afspraak inplannen? Dan is het handig om even te bellen met ons. Wij kunnen dan direct voor je bekijken waar en wanneer er een plek vrij is.