Gerjan van Eerden - Fysiotherapeut en Master manueel therapeut van Fysiotherapie Beatrixpark Winterswijk

Aandachtsgebieden:

  • Heup/knie/enkel-klachten
  • Rugklachten
  • Sportspecifieke training en revalidatie
  • Hardloopanalyse
  • Artrose

Gerjan van Eerden

Fysiotherapeut
Master manueel therapeut

Mijn naam is Gerjan van Eerden en ik ben sinds 2008 fysiotherapeut en sinds 2012 Manueel therapeut. Na mijn studie fysiotherapie ben ik verder gaan studeren om mijn master Manueel therapie te behalen, deze heb ik in 2012 met succes afgerond. Ik heb de afgelopen jaren in diverse fysiotherapie praktijken in de regio gewerkt en heb ik mijzelf daardoor breed kunnen ontwikkelen binnen het vakgebied. In de loop der jaren heb ik mij ook via diverse cursussen verdiept in sportblessures en revalidatie, hardloopgerelateerde blessures, knieklachten en rugklachten.

Sinds juni 2021 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Beatrixpark en ik vind het een mooi uitdaging om actief bezig te zijn met alle nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied en ik wil nieuwe inzichten graag vertalen naar de praktijk om mensen de best mogelijke zorg te bieden.

Mijn passie ligt bij het geven van inzicht in de klacht van de cliënt zodat wij gericht kunnen kijken naar de juiste behandeling.

Daarnaast vindt ik het belangrijk dat de client zelf de regie heeft over zijn/haar herstel. Mijn behandelingen zijn daarom gericht op het bieden van concrete oplossingen die de client ook zelf kan toepassen in zijn dagelijkse activiteiten.

Ik wil graag dat steuntje in de rug zijn om mensen weer vertrouwen te geven in hun eigen lichaam. Als dat vertrouwen in het lichaam weer herstelt is ervaren mensen dat je, wanneer je binnen je eigen grenzen blijft, weer pijnvrij kunt bewegen en de doelen kunt behalen die jij voor ogen hebt.

Afspraak maken

Een afspraak maken doe je gemakkelijk online, maar bellen kan natuurlijk ook!