Henriëtte Klein Poelhuis

Aandachtsgebieden:

  • Orthopedische revalidatie
  • Rugklachten
  • 4xT methode
  • Schouderklachten na borstkanker
Bel 0543-514787

Henriëtte Klein Poelhuis

Fysiotherapeut
Oedeemtherapeut

BIGnummer: 19042906404

Mijn naam is Henriëtte Klein Poelhuis, fysiotherapeut sinds 1994. In 2013 heb ik mij gespecialiseerd via de 4xT Methode in orthopedische klachten. Dit is een speciale behandelmethode waarbij in 4 stappen de klachten benaderd worden. Sinds 2018 ben ik ook oedeemtherapeut. De opleiding is een specialisatie binnen de fysiotherapie waarbij ik mensen met vochtproblemen in armen of benen kan helpen na bijvoorbeeld bestraling of een operatie.
Sinds de nascholing “Oncologische schouderklachten” combineer ik mijn kennis en vaardigheden als fysiotherapeut en oedeemtherapeut bij de behandeling van nek-, schouder- en armklachten bij vrouwen na borstkanker.
Helaas blijven nog teveel vrouwen onnodig doorlopen met klachten na de behandeling van borstkanker. Het geeft mij veel voldoening deze klachten ook nog na lange tijd te kunnen verminderen of zelfs wegnemen. Naast het verminderen van de fysieke klachten heeft dit ook mentaal een positief effect op de patiënt.
Naast oedeemtherapie heeft ook het behandelen van voet- en voetgerelateerde klachten mijn speciale interesse. Veel klachten in de keten (de aangrenzende gewrichten) kunnen beïnvloed worden vanuit de voet.

Afspraak maken

Een afspraak maken doe je gemakkelijk online, maar bellen kan natuurlijk ook!

Maak een afspraak