Jelmer Timpert

Aandachtsgebieden:

  • Sportblessures/revalidatie
  • Psychosomatische klachten

Jelmer Timpert

Fysiotherapeut

Hallo iedereen, mijn naam is Jelmer Timpert en ik heb in 2023 de studie Fysiotherapie afgerond aan de Hanzehogeschool in Groningen. Mijn scriptie heb ik bij Fysiotherapie Beatrixpark mogen uitvoeren en hier ben ik aansluitend ook aan de slag gegaan als Algemeen Fysiotherapeut.

Voordat ik aan de studie fysiotherapie begon, had ik al een tweetal mbo-studies afgerond in de richting van sport. Ook ben ik in Groningen werkzaam geweest als Beweegcoach/Adviseur en heb ik diverse sport gerelateerde cursussen afgerond (Medical Taping Concept en Fitness A en B). Naast dat ik in de praktijk natuurlijk patiënten ontvang, ben ik op dinsdag en donderdagavond te vinden bij FC Winterswijk voor het sportspreekuur. Dat mijn focus op de sport ligt is dus denk ik wel duidelijk. Zelf wil ik me dan ook graag verder ontwikkelen richting de sport, maar ook het psychosomatische aspect is iets wat mijn interesse heeft.

Uiteraard komt mijn voorkeur voor de sport ook ergens vandaan. Zelf voetbal ik al jaren bij FC Winterswijk, loop ik hard, doe ik veel aan krachttraining en wanneer er nog tijd over is fiets ik graag een rondje op de mountainbike. Naast het sporten spreek ik graag af met vrienden en familie.

Afspraak maken

Een afspraak maken doe je gemakkelijk online, maar bellen kan natuurlijk ook!