Lynn Stapelbroek

Aandachtsgebieden:

  • COPD
  • Oncologische fysiotherapie
  • Post-operatie revalidatie

Lynn Stapelbroek

Fysiotherapeut
Master oncologie fysiotherapeut i.o.

BIGnummer: 19929613304

Mijn naam is Lynn Stapelbroek en ik ben in 2021 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute aan de Hogeschool Saxion Enschede.

In de tijd dat ik nu werkzaam ben, heb ik een cursus gevolgd over COPD en de behandelmogelijkheden hiervan. Daarnaast zie een aantal cliënten ter revalidatie met long-COVID. Deze beide klachtenbeelden vertonen een aantal overeenkomsten maar toch is ieder traject uniek. Ik vind het belangrijk om een goede band op te bouwen met mijn cliënten, mede daardoor kunnen wij samen streven naar het beste resultaat. Tijdens mijn opleiding heb ik de cursus Medical Taping Concept  gevolgd.

Ook heb ik in 2022 een mastermodule Oncologie & ouderen aan de Hogeschool Utrecht gevolgd. Het volgen van deze cursus heeft mij veel inzicht gegeven in het begeleiden van een cliënt die momenteel kampt met een vorm van kanker  of kanker heeft gehad en fysiek weer aansterken wil. Om mijzelf hier nog verder in te ontwikkelen ben ik in september 2023 gestart met de master Oncologie fysiotherapie aan de Avans+. Deze kwetsbare doelgroep verdient zorg op maat en ik hoop daarin een steentje bij te kunnen dragen.

In mijn vrije tijd voetbal ik graag en doe ik daarnaast ook nog aan survival.
Ik ben werkzaam op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag in de praktijk

Afspraak maken

Een afspraak maken doe je gemakkelijk online, maar bellen kan natuurlijk ook!