Peter de Kok

Aandachtsgebieden:

  • Fysiotherapie in de thuiszorg
  • Neurologische revalidatie ( MS, CVA/ beroerte)
  • ParkinsonNet
  • Valpreventie / Otago instructeur

Peter de Kok

Fysiotherapeut
Specialist ouderenfysiotherapie

BIGnummer: 19034169504

Mijn naam is Peter de Kok, fysiotherapeut sinds 1984. Vanaf 1987 verdiep ik mij in de neurologie, met de behandeling van neurologische ziektebeelden zoals Parkinson, hersenbloedingen en MS. Ik ben lid van het ParkinsonNet, het netwerk voor allerlei soorten therapeuten gericht op de behandeling van de ziekte van Parkinson.

Door de behandeling van dit soort ziektebeelden en vaak de ernst van de ziekte doe ik veel behandelingen aan huis, zodat de patiënten in hun eigen omgeving gericht kunnen oefenen op die problemen waar ze tegenaan lopen. Het doel is naast het behandelen van de ziekte om mensen zo lang mogelijk zelfstandig en thuis te houden. Het persoonlijke contact dat ik hiermee heb met mijn patiënten geeft mij veel voldoening.

In 1984 heb ik een periode in Duitsland gewerkt, van 1985 tot 2011, waarna ik weer terug ben gegaan naar Nederland en ik sinds januari 2017 werkzaam ben bij Fysiotherapie Beatrixpark. In ons veelzijdige team vind ik het leuk om niet alleen mijn eigen specialiteiten naar voren te brengen maar ook om met mijn collega’s samen te werken om zo de optimale zorg voor de patiënt te leveren.

Afspraak maken

Een afspraak maken doe je gemakkelijk online, maar bellen kan natuurlijk ook!