Blessurepreventie, volleybal, Fysiotherapie BeatrixparkVoorkomen is beter dan genezen is het aloude spreekwoord. Dat geldt natuurlijk voor alles en dus ook voor de sportblessures. De laatste jaren is er veel onderzoek gedaan na allerlei manieren om het risico op blessures te verkleinen. Veel van die factoren liggen binnen het gebied van de (sport)fysiotherapie.

Binnen onze praktijk proberen wij de nieuwste onderzoeken toe te passen in het voorkomen van blessures. Zo bieden wij persoonlijke trainingstrajecten aan sporters waarin wij naast jouw wensen ook goed kijken naar het risico op blessures die veel voorkomen binnen jouw sport en passen de trainingen hier op aan.

Naast individuele begeleiding is het ook mogelijk om als team of vereniging het risico op blessures te verminderen. Wij willen hier graag bij helpen door bijvoorbeeld presentaties of trainingen te geven aan de trainers of sporters.

Mocht u interesse hebben en willen weten wat wij voor u of uw team/vereniging kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Binnen onze praktijk kunt u terecht bij de volgende therapeut(en):

Jason Ombeng Fysiotherapeut en Sportfysiotherapeut van Fysiotherapie Beatrixpark Winterswijk

Jason Ombeng

Gerjan van Eerden - Fysiotherapeut en Master manueel therapeut van Fysiotherapie Beatrixpark Winterswijk

Gerjan van Eerden

Afspraak maken

Een afspraak maken doe je gemakkelijk online, maar bellen kan natuurlijk ook!