In onze oefenzaal is er naast de behandeling van onze patiënten ook ruimte om te komen trainen. De apparaten zijn eenvoudig te bedienen, de gewichten stellen zich automatisch in en u kunt van zowel in de ochtend, middag als avond bij ons trainen. Dit is echter wel op van tevoren afgesproken tijdstippen. Het trainen in de oefenzaal valt niet onder de vergoeding van de zorgverzekering. De kosten van de verschillende trajecten kunt u vinden in onze tarievenlijst.
Het is altijd mogelijk om een proeftraining te volgen.

Fysiofit

Sporten is gezond, maar soms heb je een steuntje nodig. Bij Fysiotherapie Beatrixpark bieden wij u de optie om te komen trainen met een eigen op maat gemaakt programma. Onze speciale trainingsapparatuur is eenvoudig in te stellen en werkt met persoonlijke programma’s.
Tijdens de intake kijken we naar uw wensen, doelen en mogelijkheden. Samen stellen wij een oefenprogramma op waardoor u daarna zelfstandig de trainingen voort kunt zetten. Onze therapeuten zijn regelmatig in de oefenzaal voor vragen, aanpassingen van het trainingsprogramma of advies bij het uitvoeren van de oefeningen.

Skifit

Hou jij van de sneeuw en wil jij komende winter weer lekker op de latten of jouw board door de sneeuw gaan? Dan is het goed om hier fit aan te beginnen.
Ons ski fit programma is er op gericht om jou in een periode van 6 weken voor te bereiden op de wintersportvakantie. Je kan op elk moment starten met dit traject zodat je je optimaal kunt voorbereiden. Middels een persoonlijk programma kan je 2x per week trainen in onze oefenzaal en krijg je ook enkele oefeningen mee die je thuis kan doen om.

Wil jij meer weten? Neem dan contact met ons op.

Personal training

Wil jij persoonlijke begeleiding, heb jij een stok achter de deur nodig ? Dan kan personal training de optie zijn die u zoekt. Door 1 op 1 of indien gewenst in tweetallen te trainen wordt u elke training uitgedaagd om het maximale eruit te halen, te werken aan uw gezondheid en met veel plezier te sporten.

Afspraak maken

Een afspraak maken doe je gemakkelijk online, maar bellen kan natuurlijk ook!