Onlangs stond in het nieuws dat 50% van de Nederlanders 1x in zijn leven de diagnose kanker zal krijgen. Dat betekent dus dat iedereen in zijn of haar omgeving vroeg of laat met deze diagnose te maken krijgt.

Alpe d'Huzes trainingstraject

Om onderzoek naar deze ziekte te doen is geld nodig en daarom is er elk jaar de Alpe d’HuZes om geld in te zamelen. Om ook ons steentje bij te dragen wil Fysiotherapie Beatrixpark graag een groep fietsers gaan begeleiden met de fysieke training ter voorbereiding op de beklimming van deze berg.

We starten in januari met een trainingsprogramma op de maandagavond (van 19:00 tot 20:00) bestaande uit een groepstraining van een uur. Daarnaast heb je de mogelijkheid om 1x per week zelfstandig te trainen in onze oefenzaal. Voor we beginnen gaan we diverse testen afnemen om zo het beginniveau te bepalen en te zorgen dat het schema precies op maat gemaakt wordt. Verder staan wij gedurende de 5 maanden tot aan het evenement altijd klaar voor vragen.

Het gehele traject (van testen tot alle trainingen) wordt door ons gesponsord, dus er zijn geen kosten voor de deelnemers.

Heb jij interesse om deel te nemen? Wacht dan niet langer, want er is maar plek voor 6 deelnemers.

Voor aanmelden of vragen klik

Afspraak maken

Een afspraak maken doe je gemakkelijk online, maar bellen kan natuurlijk ook!