MxFysio Beatrixpark

MxFysio is de gespecialiseerde fysieke begeleiding van motorcrossers in de regio. Naast de persoonlijke behandeling en snelle bereikbaarheid bij blessures zijn wij ook gespecialiseerd in de pre-season trainingen en het opstellen van persoonlijke trainingsprogramma’s.
Ook heeft MxFysio een eigen Facebook en Instagram account waar je ook nog de nodige informatie kunt vinden.
Heb jij verder vragen of wil je kijken wat MxFysio Beatrixpark voor jou kan beteken ? Neem dan contact met ons op.

MxFysio wintertraining

Al jarenlang verzorgt MxFysio wintertrainingen van november t/m maart. Met dit programma wordt de winterperiode fanatiek getraind om te zorgen dat jij weer fit in maart op de motor zit. In zeer gevarieerde groepstrainingen wordt gewerkt aan jouw conditie, kracht, en coördinatie.
Heb jij interesse of vragen ? Neem dan contact met ons op.

MxFysio Personal training

Wil jij een persoonlijk traject waarbij wij samen gaan werken aan jouw doelen ? Dat kan met MxFysio personal training. Tijdens de intake gaan we kijken waar de verbeterpunten liggen en welke doelen we samen kunnen stellen. Vervolgens wordt er een persoonlijk programma opgesteld en gaan we samen aan de slag om het maximale resultaat te behalen.

MxFysio Spoed consulten

Ben je geblesseerd geraakt tijdens het crossen of wil jij vlak voor een wedstrijd nog even naar jouw knie of schouder laten kijken ? Met de MxFysio spoedconsulten staan wij voor je klaar om te zorgen dat je weer fit op de motor zit. Ook voor taping kan je met ons contact op nemen.

MxFysio Fitheidstesten

Wil jij weten hoe jouw fitheid is ? Bij MxFysio is het mogelijk om jouw fitheid te meten. Vooraf wordt gekeken welke doelen jij hebt qua trainingen en met welke testen wij dit inzichtelijk kunnen krijgen. Na afloop krijg je een uitgebreid verslag met daarin de uitkomsten en de trainingsadviezen. In overleg kan er gekeken worden of er ook nog een trainingstraject nodig is of dat je zelf met de adviezen aan de slag gaat.

MxFysio sponsoring

Ben jij motorcrosser en wil jij graag MxFysio als sponsor ? MxFysio staat open voor allerlei vormen van sponsoring. Heb jij interesse, neem dan contact met ons op.

Gerjan van Eerden - Fysiotherapeut en Master manueel therapeut van Fysiotherapie Beatrixpark Winterswijk

Gerjan van Eerden

Afspraak maken

Een afspraak maken doe je gemakkelijk online, maar bellen kan natuurlijk ook!