Sport specifieke krachttraining

Sporten is gezond en leuk. Plezier in het sporten moet altijd voorop staan, maar soms wil je ook jouw prestaties verbeteren. Net dat stapje extra kunnen zetten in een wedstrijd, net wat hoger springen aan het net waardoor je een bal goed kunt blokken. Soms kunnen dat soort kleine dingen erg bepalend zijn.
Naast de trainingen die je bij jouw sportvereniging doet kan het ook een goede aanvulling zijn om gerichte kracht/coördinatie training hieraan toe te voegen. Door de spiergroepen te trainen die van belang zijn voor jouw prestaties kan je zorgen dat je sneller kunt lopen, hoger kunt springen of harder kunt slaan. Ook het trainen van de stabiliteit in dynamische vormen is essentieel. Het lichaam moet in staat zijn om in elke situatie te kunnen presteren.

Bij fysiotherapie Beatrixpark maken wij eerst een goede analyse van jouw wensen en testen vervolgens jouw fitheid. Hierbij makSportspecifieke trainingen wij gebruik van o.a. onze testapparatuur, en video analyses. Aan de hand hiervan krijg je een verslag met de uitkomstenen en de verbeterpunten. Er wordt een persoonlijk programma opgesteld waarmee je aan de slag kunt in onze oefenzaal en thuis. Zo kunnen we samen werken aan jouw doelen.
In onze oefenzaal heb je de mogelijkheden om zowel te werken met apparaten voor kracht of conditie, maar ook beschikken wij over een Dyanmic krachtplatform (hyperlink), aquabags, halters en losse gewichten. Daarnaast maken wij ook gebruik van diverse apps waarmee jouw trainingen nog intensiever kunnen maken.

Onze trajecten zijn helemaal op maat gemaakt, dus wil jij je in de zomerstop voorbereiden op het nieuwe seizoen, wil je na een blessure nog sterker terug komen of wil jij gedurende het seizoen professionele begeleiding in het verbeteren van jouw sportprestaties, neem dan vrijblijvend met contact met ons op.

Afspraak maken

Een afspraak maken doe je gemakkelijk online, maar bellen kan natuurlijk ook!